Vi storsatsar 2019 och uppdaterar också vår webbplats

Järla Orienterings uppskattade natur- och motionssatsning Friska Nacka fortsätter även under 2019, men med ett lite annorlunda upplägg.

Vi kommer den 24/4 ge ut en stor friluftskarta i storlek 74 x 54 cm som distribueras som gratisbilaga till Nacka Värmdö Posten. Kartan täcker hela Sicklaön och på baksidan finns dels Orminge/Mensättra och Fisksätra/Saltsjöbaden i mindre format.

Vi hoppas att många fler Nacka-bor nu letar rätt på våra besöksstolpar som kommer att finnas på natursköna platser, där det finns offentlig konst eller där kommunen har nya planer och förstås i Nackas många fina grönområden! När du registrerar ditt besök deltar du i utlottningar av fina priser skänkta av Nackas företagare. Besöksstolparna har i år QR-koder som ger trevlig information om platsen!

Välkommen åter!