Många vinnare på avslutningen!

På onsdagskvällen samlades rekordmånga, nästan 25 personer, för summering av säsongen och utlottning. Här kommer vinnarna:

En julgran till Yvonne Edlund & Barbro Liljebäck, en lunch för två på Hellasgården till Göran Kristiansson och var sina presentkort värda 200 kr på ICA Kvantum till Nina Byström resp Frida & Henry Westerberg. Specialpris till yngste deltagaren, ett friluftsset, gick till Filippa Hagberg, 7 år och ett speciellt rookie-pris till Ibrahim ”Ibbo” Assaf som flitigt deltagit i Järlas ungdomsaktiviteter i Fisksätra!

I vår fototävling fick Ingela Holm en lat fredag för två från Onzo för den fina bilden ovan! Bland deltagarna på Järlagården gick turen till Berit Åberg som också fick ett presentkort på ICA Kvantum. Grattis allihopa!

Årets deltagare har varit sällsynt flitiga och bland dem som köpt alla 5 kartorna ligger snittet på 75 tagna stolpar/person, inte illa. Hela 38 personer tog samtliga 125 stolpar! Totalt sålde vi runt 700 kartor.

Deltagarna verkar vara entusiastiska av döma av flera inlägg. Vi är medvetna om att vi kanske hade lite väl få gröna och blå stolpar, det ska vi försöka rätta till. Vi ska heller inte sätta några stolpar nära golfbanor med risk för olyckor eller irritation. Vi återkommer med information om nästa års säsong!

 

 

Lämna en kommentar

*

10 + tolv =

*