Friska Nacka-säsongen 2018 slut, dags för avslutningsmöte onsdagen den 21/11!

Nu är säsongen över och vi tar in stolparna för vintern. Vi vill dock gärna träffa er deltagare, dels för att höra era erfarenheter, men också för att lotta ut sista omgångens priser! Det är en hel del som står på spel och som vanligt gäller att varje besökt stolpe ger en lott. Utöver de vanliga månadspriserna (luncher på Hellasgården, friluftsset från Naturkompaniet och Presentkort på ICA Kvantum lottar vi ute en julgran!
 
Fototävlingen ger ytterligare vinstchanser (Lat Fredag, luncher på Hellasgården och Presentkort på ICA Kvantum). Kravet att nån människa ska vara med på bilden betyder bara att nån ska vara med, kanske bakifrån, från långt håll eller en arm som sticker fram med kartan. Skicka ditt bidrag till info@friskanacka.se eller vår Facebook-grupp!
 
Avslutningsmötet, där vi bjuder på fika och tilltugg äger rum onsdagen den 21 november kl 19 i Järlagården, avfarten från Ältavägen mot Hästhagen. Meddela gärna ditt deltagande till info@friskanacka.se Vi hoppas då kunna informera om stora nyheter inför 2019, orienteringens stora jubileumsår!
 
Med vänliga hälsningar,
Anki, Kerstin, Jan-Olof, Lars E, Lars N, Bengt, Erik och Ulf

Lämna en kommentar

*

tretton − två =

*