Friska Nacka 2018 startar igen den 25/4!

Nu pågår planeringen för fullt inför årets säsong av Friska Nacka. Det blir 5 områden med 25 stolpar som vanligt, men vi har anpassat upplägget en del för att nå ändå flera deltagare. I Fisksätra/Saltsöbaden blir det extra-aktiviteter som använder sig av våra stolpar och de fem kartorna ligger nu anpassade så att platserna passar också för de lokala pensionärsorganisationerna, som planerar egna medlemskampanjer. Den 1:a maj ordnar Järla Orientering Sprint-DM, dvs kortdistanslöpning, i Järla Sjö som även täcks av vår karta. Så här har vi fördelat årets släpp:

  • Etapp 1, 25/4, Järlagården/Nacken
  • Etapp 2- 8/5,  Nackas centrala delar  (denna karta kommer dessutom att släppas på plats vid Sprint-DM i Järla Sjö den 1/5)
  • Etapp 3 – 22/5, Fisksätra/Saltsjöbaden (denna karta kommer också att användas vid idrottsdag i Fisksätra den 19/5)
  • Etapp 4, 5/6, Älta
  • Etapp 5, 21/8 Orminge/Boo

Vi planerar ett sedvanligt upptaktsmöte i Järlagården onsdagen den 25/4 kl 18:30

Välkomna till en ny säsong!

 

Lämna en kommentar

*

17 − elva =

*